beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



120 KOBİ, 3 milyon liraya dijitalleşecek

İş Bankası, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın işbirliğiyle Dijital Dönüşüm Merkezi (DDM) projesi hayata geçirildi.

facebook-paylas
Tarih: 28-02-2019 08:52

120 KOBİ, 3 milyon liraya dijitalleşecek

İstanbul’da açılan DDM ile 3 milyon lira bütçeyle 120 KOBİ’nin teknoloji yolculuğuna çıkarılması hedefleniyor. Düzenlenen toplantıda konuşan İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, dijitalleşme yarışında rakiplerinin bir adım önüne geçenlerin, söz sahibi olacağını söyledi.

TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan, sürdürülebilir kalkınma için ekonominin rekabetçilik gücünü artırmanın şart olduğunu belirterek, sektörlerin, işletmelerin ve özellikle ekonominin can damarı olan KOBİ’lerin rekabetçilik gücünü geliştirmeye odaklanılması gerektiğini vurguladı.

‘Uygun tedavi’

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek ise Türkiye ekonomisinin gelişmesinde KOBİ’lerin çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğunda bu proje ile teşhisi koyacaklarını ve en uygun tedaviyi sunacaklarını söyledi.

Şimşek, “Dijitalleşme süreçlerinde çok değerli mentorlarımız KOBİ’lerimizin yanında olacak ve kendilerine hem deneyimlerini aktaracak hem de yol gösterecekler. Projenin KOBİ’lerimiz ve ülkemiz için faydalı olmasını umuyorum” dedi.

Finansman desteği de var

KOBİ’ler, 18 ay boyunca, Beyoğlu’ndaki merkezde 2 bin saati aşan mentorlük desteğinin yanı sıra üretim, iç yönetim ve pazarlama-satış alanınlarında eğitim alacak. Proje kapsamında 120 KOBİ, dijitalleşmeye yardımcı ürün ve hizmet üreten 30 tekno-KOBİ eşleştirilecek ve mentorluk desteği alacak. KOBİ’lerin dijitalleşme ihtiyaçlarına özel yol haritalarının çıkarılacağı proje ile kredi ve finansman çözümleri de geliştirilecek. Projeye, www.ddm.org.tr adresinden başvurulabilecek.
 




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 302 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI