beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



ABD'de gözler perşembe gününe çevrildi!

ABD Adalet Bakanlığı Sözcüsü Kerri Kupec, Özel  Yetkili Savcı Robert Mueller'in hazırlayıp Adalet Bakanlığına sunduğu Rusya  soruşturması raporunun tamamının redakte edilmiş şekilde perşembe açıklanmasının  beklendiğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2019 08:40

ABD'de gözler perşembe gününe çevrildi!

Kupec, redakte edilmiş raporun önce Kongre'ye gönderileceğini  belirterek, raporun perşembe günü kamuoyuyla paylaşılmasının beklendiğini ifade  etti.

Kongrenin Demokrat üyeleri, daha önce Adalet Bakanlığı'na 2 Nisan'a  kadar raporu paylaşması için çağrıda bulunmuş ancak Adalet Bakanı William Barr,  raporun tamamı yerine sadece 4 sayfalık özetini göndermişti.

Özel savcı Mueller, yaklaşık 2 yıl süren Rusya soruşturması raporunu  22 Mart'ta Adalet Bakanına teslim etmiş, William Barr da ertesi gün Kongreye  soruşturma sonuçlarıyla ilgili gönderdiği mektubunda, "Özel Yetkili Savcının  soruşturmasında, Trump kampanyasının veya onunla ilişkili herhangi bir kişi veya  yetkilinin, 2016 başkanlık seçimlerini etkileme çabasında Rusya ile komplo veya  iş birliği yaptığı tespit edilmemiştir. Adalet Bakanlığının bulguları ABD  Başkanını tam ve kesin olarak aklıyor." değerlendirmesinde bulunmuştu. 
 




Bu haber 295 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI