beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Bakan Soylu sayı vererek açıkladı: Yılbaşından bugüne kadar...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yılbaşından bugüne kadar toplam 433 teröristi sadece Türkiye'nin içerisinde etkisiz hale getirdik."  dedi.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2019 09:12

Bakan Soylu sayı vererek açıkladı: Yılbaşından bugüne kadar...

Bakan Soylu, Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Çatalzeytin  Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Kendisine hediye edilen  Örnektepe Çatalzeytinliler Birliği atkısını takan Soylu, vatandaşlarla fotoğraf  çektirdi.

Soylu, bu sabah biri turuncu listede bulunun iki teröristin Siirt'te  etkisiz hale getirildiğini, 4 teröristin de Batman'da bir sığınağın içerisinde  yakalandığını belirtti. Soylu, Batman'da yakalanan teröristlerden birinin geçen  yıl 8 jandarmanın şehit düştüğü saldırının faili olduğunu vurguladı.

"Kanımızı yerde bırakmıyoruz" diyen Soylu, şöyle konuştu:

"Bir şekilde onlar nereye saklanırsa saklansın, Cumhurbaşkanımızın  dediği gibi inlerine gidip evlatlarımız onları orada bulup gereğini yerine  getiriyor. Bu kadar açık ve net. Yılbaşından bugüne kadar toplam 433 teröristi  sadece Türkiye'nin içerisinde etkisiz hale getirdik. Şimdi dağlarda 600'ün az  üzerinde terörist kaldı. Bu kadar basit. Nereden geldik? 1990 ile 2000'li  yıllarda 12-15 bin terörist vardı. PKK denilen terör örgütünün adını bir daha  anılmayacak, öyle darbeler indiriyoruz, indirmeye devam edeceğiz. Ülkemizin  huzurunun, birliğinin, beraberliğinin, kardeşliğinin, büyümesinin, çocuklarımızın  geleceğini çalanlara ve maliyet yükleyenlere hesabımızı sorduk ve sormaya devam  edeceğiz."

İstanbul'da 31 Aralık 2016 tarihinden bu yana terör eylemi  yaşanmadığına dikkati çeken Soylu, şöyle devam etti:

"En son Reina olayı oldu ki ne yapmamıza rağmen? DHKP-C'ye, PKK'ya,  DEAŞ'a tarihi darbeler vurmamıza rağmen Allah'a hamdü senalar olsun ki ülkemin  her tarafında huzur var. Doğu ve Güneydoğu'da huzur var bugün. Bakın, HDP 2014'de  kazandığı belediyelerin yarını bize kaybetti. Hem de en güçlü yerleri,  'kaybetmeyiz' diye baktıkları yerleri. Sabırla, metanetle, iyi niyetle,  hizmetkarlıkla, orada güvenliği ve huzuru oluşturarak oradaki kardeşlerimize  elimizi uzattık, onlar da 'artık biz terör örgütünden illallah dedik' dediler.  Şimdi Türkiye'nin her tarafında bugün huzur var. İstanbul'a 2016 yılında 9 milyon  300 bin turist geliyordu, bugün toplam 13,5 milyon 2018 yılı sonu, bu yılın sonu  itibariyle 15 milyon turist gelecek. Antalya'ya aynı, 6,5 milyon turist geldi, bu  yılın sonu 16 milyon turist gelecek Allah'ın izniyle. Mardin'de turist 5 katına  arttı. Tunceli, Doğu ve Güneydoğu'nun en iyi yükselen şehirlerinden birisi haline  geldi. Nasıl? Huzuru getirerek."

"Çocuğu tokatladı"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun  büyükşehir belediyesindeki verilerin kopyalanması talimatını eleştiren Soylu, bu  durumun hukuken, ahlaken ve yöneticilik açısından da yanlış olduğunu ifade etti.

Soylu, "Senin derdin demek İstanbul'u idare etmek, yönetmek değil.  Senin derdin başka.17-25 Aralık'takiler ne yapmışsa senin derdin aynısı orada  devam ettirebilmek. Derdin bu, başka hiçbir derdin yok." ifadesini kullandı.

Bakan Soylu, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda.  Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz. Çocuk anlatmak istiyor ona, 'ukalalık  yapma' diyor. Şunu ifade edeyim; ona bir şarj doldurdular, şarjı bitti. Şimdi 31  Mart'a kadar dolu, bir de öz güven patlamasına girdi. Güç zehirlenmesi diyoruz  biz ona. Güç zehirlenmesine girdi, kimseyi takmıyor. Diyor ki, 'Süleyman Soylu,  senin İstanbul'da ne işin var' diyor. 'Otursana Ankara'da, İçişleri Bakanlığında  görevini yapsana' diyor. Olan benim çocuklara oldu, İstanbul'a gelemeyecekler.  İzni ondan alacağız bundan sonra. Peki sen bunu söylerken ben şunu sana sormam  mı? Ben 2,5 yıldır İçişleri Bakanıyım, Gabar'a giderken, Cudi'ye giderken,  Kabar'a giderken, Bestler Derelerine giderken, Çukurca'ya giderken, Şemdinli'ye  giderken, Tendürek Dağı'na çıkarken, Ağrı Dağı'na çıkarken o zaman bana sorsaydın  niçin oralara gidiyorsun diye."

Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin önemine  değinirken, "Günde 3-4 saat uykuyla ayakta kalsam da hem işimi yaparak, hem de  İstanbul'un geleceğiyle ilgili ve İstanbul'un yarınlarıyla ilgili bildiğimi  anlatmak benim görevim." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım'ın  ülke genelindeki hizmetlerinin herkes tarafından bilindiğine işaret eden Soylu,  "Binali ağabey 17 yıldır sıtkı sadakatle bir kere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın yol arkadaşlığını yapıyor. Satmamış, üzerine ne kadar gelinirse  gelinsin yolundan sapmamış ve bu millete de hizmetkar olma konusunda imtihanını  başarıyla vermiş. Türkiye'nin her tarafında birçok da eseri var." diye konuştu.

Yıldırım'ın İstanbul'un tüm sokaklarını aydınlatacağının sözünü  verdiğini aktaran Soylu, "Bir şey söyleyeyim, Binali ağabey yaparım dediğini  yapar. Bu kadar basit." dedi.

Vatandaşlara 31 Mart'ta verdikleri destekten ötürü teşekkür eden ve 23  Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için de  Binali Yıldırım'a destek isteyen Soylu, kendisinin de Binali Yıldırım'a oy  vereceğini açıkladı.

Soylu, konuşmasının ardından bir vatandaşın talebini geri çevirmeyerek  telefonda yakınıyla görüştü. Ardından vatandaşların sorularını yanıtladı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Beyoğlu İlçe  Başkanı Harun Muş ve Örnektepe Çatalzeytinliler Birliği Başkanı Yaşar Yılmaz da  selamlama konuşma yaptı.




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 248 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI