beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



'Diziler gözümüzü korkutuyor'

Oyuncu çift Berk Cankat ile Pınar Deniz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 16-03-2019 08:20

'Diziler gözümüzü korkutuyor'

Yemek yedikleri mekan çıkışı görüntülenen Berk Cankat ile Pınar Deniz, birlikte bir projede oynamaya sıcak bakmadıklarını belirterek, "İkimizin birlikteliğini kullanarak bir işin içinde olmak yalan geliyor. Sanki biraz o tarafı sağmak gibi geliyor. Bu nedenle birlikte oynamaya sıcak bakmıyoruz" dedi.

Son dönemde dizilerin ardı ardına bitmesinin kendilerini de korkuttuğunu anlatan sevgililer, "Gelen projeleri değerlendirirken çekiniyoruz. O yüzden bu dönem durduk, 'biraz kendimize zaman ayıralım' dedik. Bu aralar kısmetsizlik var, seri üretime bağlandığı için iyi işler de bitiyor. Biz de o yüzden biraz kendimizi koruyoruz, birazcık duruyoruz" ifadelerini kullandı.

'Vatanım Sensin' dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz, şöhretle ilgili bir soru üzerine, "Benim hiç öyle patlamak gibi bir temennim yok, yavaş yavaş ilerlemek istiyorum, Berk de öyle" şeklinde konuştu.




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 232 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI