beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Ekmekte Türk Alman iş birliği

Türkiye’de buğdayın alerjen proteinlerinin saptanması ve en az alerjik etkiye sahip yeni fonksiyonel ürünler oluşturulması amacıyla Türk ve Alman üniversiteleri arasında ortak bir çalışma gerçekleştirilecek.

facebook-paylas
Tarih: 24-06-2019 10:08

Ekmekte Türk Alman iş birliği

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar Özpınar ve Dr. Öğr. Üyesi İlkay Yılmaz tarafından, Almanya Potsdam Üniversitesi ile ortak hazırlanan proje, eylül ayında gerçekleştirilecek. Ayvansaray Üniversitesi, ayrıca ekmek konusunda da bir panel düzenleyecek. 27 Haziran Perşembe günü üniversitenin Balat Kampüsü’nde “Ekmek” konusunda yetkin bilim insanlarının katılacağı panel gerçekleştirilecek.

Panele Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hamit Köksel, Dr. Mehmet Çetin Duruk, Uzm. Dr. H. Atilla Bektaş konuşmacı olarak katılacak. 




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 226 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI