beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



En kalabalık seçim bitti

Dünyanın tek günde gerçekleştirilen en kalabalık seçimi olan Endonezya’daki devlet başkanlığı seçiminde, Demokratik Mücadele Partisi (PDI-P) üyesi mevcut Devlet Başkanı Joko Widodo, resmi olmayan sonuçlara göre yarışı önde götürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2019 10:23

En kalabalık seçim bitti

Kompas TV kanalının, “Polltracking” anket şirketine dayandırarak yayımladığı resmi olmayan sonuçlara göre, sandıkların yüzde yarıdan fazlası açılırken, PDI-P üyesi mevcut Devlet Başkanı Widodo oyların yüzde 56’sını aldı. Widodo’nun rakibi ana muhalefet Büyük Endonezya Hareketi Partisi (Gerindra) Genel Başkanı Prabowo Subianto’nun oy oranının yüzde 44 olduğu belirtildi.

İlk kez devlet başkanlığı ve milletvekili seçiminin aynı gün yapıldığı ülkede, merkez parlamento, eyalet, il ve ilçeleri kapsayan yerel yönetimlerin bölgesel meclislerindeki 20 bin 528 sandalye için 245 binden fazla aday yarıştı. Widodo ve Subianto’nun daha önce de rakip olduğu 2014 başkanlık seçiminde, Widodo, oyların yüzde 53’ünü alarak devlet başkanı olmuştu.




Bu haber 110 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI