beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Gece yarısı korkutan yangın

Isparta’da gece yarısı sobadan çıkan yangın evi yaktı. Yangının çıktığı evin büyük bölümü kullanılamaz hale gelirken, yalnız yaşayan adam ise faciadan son anda kurtuldu.

facebook-paylas
Tarih: 09-05-2019 09:05

Gece yarısı korkutan yangın

İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri’nin edindiği bilgiye göre yangın, bugün saat 00.45 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Sanayi Mahallesi’ndeki Tunç Sokak’ta Yaşar T.’nin yaşadığı sobalı evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangının çıktığı 2 katlı evde tek başına yaşayan Yaşar T. faciadan kıl payı kurtuldu.

Çevredekiler tarafından durumun haber verilmesiyle olay yerine Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi.

İtfaiyeye bağlı 4 ekibin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, evin bir odası tamamen, diğer bölümleri ise kısmen kullanılamaz hale geldi.

Polis, olayla ilgili tahkikat başlatırken, yangının sobadan sıçrayan kıvılcımlar sonucu çıktığı tahmin ediliyor.




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 254 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI