beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



‘İstanbul’da çok güzel işler yapacağız’

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, dün İstanbul Sanayi Odası yönetimiyle Beyoğlu’ndaki yönetim binasında biraraya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2019 08:54

‘İstanbul’da çok güzel işler yapacağız’

Toplantının ardından açıklama yapan Yıldırım, “Sanayi-şehir ilişkisi, sanayi-belediye ilişkilerini teferruatlı şekilde konuştuk. Tabii ki, bir şehri marka değerinin artırılmasının, sadece hizmet sektörüyle değil aynı zamanda sanayi ve üretim sektörünün daha da büyümesiyle mümkün olduğunun farkındayız. Allah nasip eder, İstanbul halkı 23 Haziran’da yapılacak seçimlerde şahsımızdan taraf kararını verirse, 16-17 yıllık tecrübemizi, Türkiye’nin her tarafına yaptığımız, hizmetlerini çok daha fazlasını, en güzel yıllarını geçirdiğimiz, İstanbul’da çok güzel işler, hizmetler yapacağız” dedi.

Yıldırım, dün ayrıca İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi binasının açılışını yaptı. Yıldırım, programın ardından duraktaki bir taksinin direksiyonuna geçti. Yıldırım, “Çok büyük zorluklar yaşadık ama hamdolsun bugün ülkemizin yüz akı; hem de ülkemizin marka şehri İstanbul’da bu havalimanına sahip olmayı rabbim bizlere nasip eyledi” dedi.




Bu haber 176 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI