beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İstanbul’da uyum içinde yaşayacağız

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İstanbul’u ne kadar güzelleştirir ve güçlü hale getirirsek Türkiye’yi de güçlendirmiş oluruz. İstanbul, kimsenin birbirine tahakküm kuracağı bir şehir değil. İstanbul’da farklılıklar, uyum içinde yaşamaya devam edecek” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 11-02-2019 08:26

İstanbul’da uyum  içinde yaşayacağız

Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) temel atma töreninde konuşan Yıldırım, kültür ve sanat hayatında yeni bir dönemi başlatacak AKM’nin İstanbul’a hayırlı olmasını diledi. Yıldırım, şunları söyledi: 

“Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak. Burada çok daha fazla zaman geçirme fırsatı bulacaklar. Sanatçılarımız, sanatseverlere yeniden ‘merhaba’ diyecekler, kucaklaşacaklar. İstanbul bizim dünyaya açılan penceremizdir. Burada yapılacak her eser, medeniyetimize değer katmaktadır. İstanbul, Türkiye’nin özetidir. 

Kültür ve sanatın yanında İstanbul aynı zamanda ekonominin de ticaretin de eğitimin de merkezi. İstanbul’u ne kadar güzelleştirir, ne kadar güçlü hale getirirsek aynı zamanda Türkiye’yi güçlendirmiş oluruz. İstanbul, kimsenin birbirine tahakküm kuracağı bir şehir değil. 

Burada farklılıklar, uyum içinde yaşamakta ve yaşamaya devam edecek. Birbirimize meydan okumadan, yan yana oturarak, meselelerimizi geçmişte olduğu gibi gelecekte de konuşmaya devam edeceğiz.”

Hizmete devam

Yıldırım, daha sonra AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlediği “İstanbul Sandık Başkanları Buluşması”nda partililere hitap etti. 1994’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’la başlayan belediyecilik anlayışının ondan sonra gelenlerce devam ettirildiğini belirten Yıldırım, 31 Mart’ta bayrağı devralacaklarını belirtti. Yıldırım özetle şunları söyledi; “Aslolan millete hizmettir. Bizde bu hizmete devam edeceğiz. Sandıklar bunun için çok önemli. Gençler, demokrasi sandıkta başlar. Millet iradesinin sandığa tam anlamıyla yansıması için sizlere büyük görevler düşüyor. Sandık görevlisi arkadaşlarımız bu görevi hiçbir şaibeye ve şüpheye bırakmadan yapmaya hazır mısınız?”




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 120 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI