beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İSTKA’dan fizibilite çalışması desteği

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), 2019 Yılı Fizibilite Desteği Programını ilan etti. 5 milyon lira kaynak tahsis edilen Fizibilite Desteği Programı ile girişimcilik, yenilik, yaratıcı endüstriler, çocuklar ve gençler ile dezavantajlı gruplara yönelik 5 temada geliştirilecek güdümlü projelerin fizibilite çalışmaları desteklenecek.

facebook-paylas
Tarih: 11-03-2019 08:21

İSTKA’dan fizibilite çalışması desteği

Destek Programına kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlar 24 Aralık 2019’a kadar başvurabilecek. Proje başına asgari destek tutarının 100 bin lira, azami destek tutarının 450 bin lira olduğu programda, İSTKA projenin toplam uygun maliyetinin yüzde 100’üne kadar destekleyecek. 

İSTKA Genel Sekreter Vekili Dr. Fatih Pişkin, “Fizibilite Desteği Programı ile İstanbul’u küresel girişimcilik merkezleri ligine çıkarmayı, ekonomimizde tasarım ve yenilik odaklı dönüşümü gerçekleştirmeyi, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğin yetkinlikleri ile donatmayı, tüm bunları dezavantajlı grupların sosyal, kültürel ve fiziksel hizmetlere erişebilirliklerinin kolaylaştıracak şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 143 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI