beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



İtalya AB içinde 'turist koridoru' oluşturulmasına karşı

İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Avrupa Birliği (AB) içinde üye ülkelerin ikili anlaşmalar yoluyla kendi aralarında turist koridoru oluşturamayacağını, böyle bir şeyin kabul edilemeyeceğini bildirdi.

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2020 06:54

İtalya AB içinde 'turist koridoru' oluşturulmasına karşı

 

Di Maio, 11 AB ülkesinden mevkidaşının katılımıyla yapılan ve Avrupa içinde seyahat ve dolaşım özgürlüğünün tartışıldığı video konferans sonunda Facebook hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Bu turizm sezonunda İtalyanların, ülke turizmine katkıda bulunacağını, buna ek olarak Avrupalıların ülkelerine gelmesi için çalıştıklarını belirten Di Maio, "Şu saatlerde turizm sektörümüzün en azından bu yaz dönemi boyunca Avrupa’nın önemli başkentlerinden ve ülkelerinden turistleri ağırlayabilmesi için çalışıyoruz." dedi.

Di Maio, bazı AB ülkeleri aralarında gündeme gelen ikili anlaşmalara da değinerek, "Hepimiz bu turizm sezonunu karşılamak için birlikte çalışma konusunda mutabık kaldık. İkili anlaşmalar temelinde hiçbir şekilde turist koridoru oluşturulmayacak, bu kabul edilemez. Avrupa ruhuna aykırı." diye konuştu.




Bu haber 274 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI