beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Katarlı şirket en büyük İslami enerji bankasını kurdu

Katarlı özel yatırım şirketi, enerji alanında hizmet  verecek dünyanın en büyük İslami enerji bankasının kurulduğunu bildirdi.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2019 08:03

Katarlı şirket en büyük İslami enerji bankasını kurdu

Kaf Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hamid bin Ahmed es-Suveydi,  bugün Doha'da düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, bankanın  enerji ve finans alanında faaliyet gösterecek dünyanın en büyük İslami bankası  olduğunu belirtti. Suveydi, İslami enerji bankasının uluslararası enerji projelerini  finanse etmek için 10 milyar dolar sermayeye sahip olduğunu kaydetti.

Yeni bankanın yönetim kurulu başkanı da olan Suveydi, Katar Finans  Merkezi'nin çatısı altındaki bankanın, yılın son çeyreğinde faaliyetlerine  başlayacağını ifade etti.

Günlük ortalama 600 bin varil petrol üreten Katar, 3 Aralık'ta yaptığı  açıklamayla Ocak 2019'da Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nden (OPEC)  ayrılacağını duyurmuştu.

Dünyanın en büyük sıvılaştırılmış doğal gaz ihracatçısı olan Katar,  günlük ortalama 650 bin varil petrol üretiyor.
 




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 313 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI