beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Pelin Akil'den takipçisine yanıt: Koynumda 24 saat bebek...

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evli olan Pelin Akil, bir takipçisinden gelen "Çok salmışsın. Biraz makyaj mesela" mesajına tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-06-2019 13:33

Pelin Akil'den takipçisine yanıt: Koynumda 24 saat bebek...

Pelin Akil, nisan ayında ikiz kızları Alin ve Lina'yı dünyaya getirmişti. Vaktinin tamamını bebekleriyle geçiren güzel oyuncuya, bir takipçisi "Biraz kendinize bakın bence, çok salmışsınız. Bir fön, biraz makyaj mesela" şekline mesaj attı.

Akil'den takipçisine yanıt gecikmedi: 2-3 tane daha böyle mesaj aldım, çok değil. Zaten makyaj yapmayı çok sevmiyorum o ayrı da; yahu koynumda 24 saat bebek. Kafası, suratı yanaklarıma değiyor yazık olmaz mı minnacık bebeğe? Saç konusunda da hava olmuş bilmem kaç derece; fön çektirsem durmaz, zaten hep toplu. Kadının kadına bu tarz mesajlar yazmasını anlamıyorum gerçekten. Siz hep bakımlı olun tamam ama ben bu süreçte sadece temiz olmayı önemsiyorum. Sevgiler.




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 253 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI