beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Uludağ'da renkli kamp

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından 17 yıl sonra tekrar kurulan Senkronize Kayak Milli Takımı, nisan ayında ABD'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesinde Uludağ'da kamp yapıyor. Ender Alkoçlar ve Doruk Kaya'nın ev sahipliğinde ikinci kamp dönemi oldukça renkli geçiyor.

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2019 08:35

Uludağ'da renkli kamp

Aralarında Mustafa Sandal, Cem Hakko, Ali Oto, Metin Polat, Çetin Şirvani, Tunç Taşdemir, Fatih Kıyıcı gibi isimlerin yer aldığı Senkronize Kayak Milli Takımı, önceki akşam Alkoçlar Oteli sahibi Ender Alkoçlar'ın davetlisi olarak bir araya geldi. Gün boyunca kayak yapan ünlü isimler, akşam da yemekte keyifli dakikalar geçirdi. Yemeğe ev sahipliği yapan Ender Alkoçlar, sarılı kolu hakkında, "Ufak bir kaza" dedi.  

"BEN ARTIK MİLLİ BİR SPORCUYUM"
Kayak milli takımda yer alan şarkıcı Mustafa Sandal, "Çocukluğumdan beri kayak yapıyorum, bu benim hayalimdi ve ben artık milli bir sporcuyum" şeklinde konuştu. Ünlü popçu, özel hayatında her şeyin yolunda ve iyi gittiğini söyledi.

Senkronize Kayak Milli Takımı'nda yer alan iş insanı Cem Hakko, iyi çalıştıklarını ve her şeyin güzel ilerlediğini dile getirdi.




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 239 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI