beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Yıldırım, STK temsilcileri ve iş insanlarıyla buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Binali Yıldırım, "İşsizlik var, ekonomik sıkıntı var. Onda da haklısınız ama  bunlar geçici şeyler. Unutmayın biz bunu ilk defa yaşamıyoruz. Biz 2008 krizini  yaşadık, 17-25 Aralık'ı yaşadık, 15 Temmuz’u yaşadık, Gezi olaylarını yaşadık.  Hepsinin üstesinden geldik mi? Yine bu sıkıntıların üstesinden gelecek kadrolar  biziz, AK Parti’dir, Cumhur İttifakıdır." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 24-03-2019 02:35

Yıldırım, STK temsilcileri ve iş insanlarıyla buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Bahçelievler’de bir restoranda sivil toplum kuruluşu  temsilcileri ve iş dünyasından isimlerle bir araya geldi.

Burada konuşan Yıldırım, seçime bir hafta kaldığını belirterek,  vatandaşların vereceği kararın İstanbul ve Türkiye için hayırlı olmasını  diledi. 

İstanbul’un Türkiye’nin ekonomisini sırtladığını, Anadolu ve  Balkanlardan herkesin burada olduğunu vurgulayan Yıldırım, İstanbul’un milli  gelirdeki payının büyüklüğüne dikkati çekti.  

İstanbul’un Türkiye için olmazsa olmaz olduğunu dile getiren Yıldırım,  buraya tecrübenin gerektiğini söyledi. Yıldırım, o tecrübeye sahip olduğunu,  İstanbul'un her ferdiyle ittifaklarının bulunduğunu vurguladı.

Yıldırım, 1977-1980 yılları arasında Bahçelievler Soğanlıkta  yaşadığını anımsatarak, o dönemin yollarının çok kötü olduğunu anlattı.

Son 17 yılda yaptıkları yatırımlarla Türkiye’yi üç kat büyüttüklerini,  Avrupa’nın 6, dünyanın 17. ekonomisi yaptıklarını belirten Yıldırım, hedeflerinin  Türkiye’yi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokmak, İstanbul’u parmakla  gösterilen şehir haline getirmek olduğunu belirtti.

İstanbul’daki genç nüfusa dikkati çeken Yıldırım, "Bilgiye ve gençliğe  yatırım yapacağız. Gençlik bizim geleceğimiz, bilgiye sahip olanlar dünyayı  yönetiyor. Bunu İstanbul’a kazandıracağız ve bunu gençlerle yapacağız. Gençler  çok büyük bir kaynak." dedi.

Binali Yıldırım, "Şimdi diyorsunuz ki ekonomik sıkıntı var, bu adam  neden bahsediyor?" diyerek, şunları söyledi:

"İşsizlik var, ekonomik sıkıntı var. Onda da haklısınız ama bunlar  geçici şeyler. Unutmayın biz bunu ilk defa yaşamıyoruz. Biz 2008 krizini yaşadık,  17-25 Aralık’ı yaşadık, 15 Temmuz’u yaşadık, Gezi olaylarını yaşadık. Hepsinin  üstesinden geldik mi? Yine bu sıkıntıların üstesinden gelecek kadrolar biziz, AK  Parti’dir, Cumhur İttifakıdır. Onun için hiç merak etmeyin. Her şey daha güzel  olacak. El ele vereceğiz birlikte çalışacağız, birlikte bu şehri gurur  duyacağınız bir şehir haline getireceğiz. İstanbul zaten güzel bir şehir.  İstanbul’un trafik, park ve yeşil alan sorunu var. Bütün bunların projelerini  hazırladık, inşallah yakında, iş size bağlı, 'tamam' derseniz 'bismillah' deyip  işe başlayacağız."

Yıldırım, daha sonra MHP Bahçelievler İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
 




Kaynak: www.milliyet.com

Bu haber 207 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Takım O G M B A Y P AV
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Terörsüz Türkiye Hedefi Doğrultusu Yürütülen Süreci Doğru Buluyor musunuz?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI